Kouvolan judoseuraJudo on maailman harrastetuin kamppailulaji ja se on myös olympialaji. Vauhdikas laji, joka sisältää heittoja ja erilaisia hallintaotteita (sidontoja, kuristuksia ja lukkoja). Judo kehittää harrastajaansa niin fyysisesti kuin henkisestikin. Judon periaatteet ovat huomaavainen käytös ja toisten kunnioittaminen, huolenpito harjoituskavereista ja -yhteisöstä yleensäkin. Judossa käytetään kussakin tilanteessa vallitsevat voimat, suunnat ja muut olosuhteet hyväksi mahdollisimman tehokkaasti eikä ryhdytä vastustamaan voimaa voimalla. Vaikka lajissa on loistavat mahdollisuudet kilpailemiseen, voi lajia harrastaa kuntoilumielessä. Laji sopii kaiken kokoisille ja kaiken ikäisille, niin naisille kuin miehillekin.

TULE MUKAAN PERUSKURSSILLE

Kouvolan Judoseura harjoittelee Haanojan Haalilla Jusosalissa. Judon seuraava peruskurssi alkaa 9.1.2018 klo 18.30. Peruskurssilla harjoitellaan kevät- ja syyskausi. Harjoituksia on kahdesti viikossa, tiistaisin 18.30 ja torstaisin 18.00 Harjoitukset kestävät 1,5 tuntia. Varusteiksi peruskurssin ensimmäisillä viikoilla riittävät verryttelyhousut ja t-paita. Tämän jälkeen tarvitaan kuitenkin jo vahvempi judopuku - judogi. Varusteita voi hankkia helposti. Judon vyöjärjestelmässä vyön väri tummuu oppilaan kehittyessä (valkoinen, keltainen, oranssi, vihreä, sininen, ruskea, musta).

Jos haluat peruskurssin päätteeksi osallistua keltaisen vyön kokeeseen, tulee sinun liittyä Judoliiton jäseneksi. Liiton jäsenmaksu sisältää vakuutuksen. Peruskurssin jälkeen jatkaessasi harjoittelua, voit voimassaolevilla jäsenyydellä osallistua kaikkiin judo-treeneihin. HINNAT Peruskurssin hinta kevätkaudelta on 50,- ja syyskaudelta 126,- (sisältää vakuutuksen, vyökokeen ja harjoitusoikeuden 5/2019 saakka). Judopuku maksaa laadusta riippuen 50 - 150,- Lisätietoja sähköpostilla: velimatti.pakkanen@gmail.com

Harjoitukset

Tulevan kevätkauden 2018 harjoitusajat 8.1. alkaen:
PÄIVÄ:
AIKA:
RYHMÄ:
Ma
17.30 - 18.15
Muksujudo
Ma
18.30 - 20.00
Juniorit jatkokurssi (Teron ryhmä)
Ti
18.30 - 20.00
Peruskurssi
Ke
18.00 - 19.30
Juniorit jatkokurssi
To
18.00 - 19.30
Peruskurssi